UNDERVANNS TILKOBLINGER

Destec undervanns rørtilkobler, eller som den er kjent i undervannsindustrien, ‘Destec GSB Undervanns Enkelboltrørtilkobler’, er en spesialdesignet enhet for undervannstilkoblingsoperasjoner der en konvensjonell firebolts G-Range rørtilkobling ville være uhensiktsmessig.

GSB undervanns rørtilkoblerne leveres med en monteringsplate som om nødvendig kan tilpasses veilednings- / inntrukkingssystemer for enkel justering, samt mulighet for stikkontakter for elektriske og hydrauliske kretser.

Standard G-Range eller D-Range metall-til-metall tetningsringer kan brukes, eller kundens egne tetningsarrangement kan benyttes.

Større størrelser og spesialdesign (dobbelt hull / flere hull / konsentrisk hull) kan også tilpasses. For eksempel har noen GSB-tilkoblinger blitt levert med fabrikerte spolestykker for tilkobling til fleksible stigerør.

For undervannsapplikasjoner vil GSB-tilkoblingene bli levert med en kombinasjon av Molykote og Epoksy harpiksbelegg. Designet for fjernbetjening i de mest krevende dype og ultra-dype farvann.